Granitna odbrana – Partizan sa +28 otvorio Top 16 fazu!

© Foto : ABA/KK PartizanKošarkaši KK Partizan
Košarkaši KK Partizan - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaši Partizana pobedili su Trento 71:43, u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Izabranici Saša Filipovskog odigrali su jednu od najboljih utakmica ove sezone i na momente su podsetili na ona izdanja iz prošle godine.

Crno-beli odigrali su paklenu odbranu, gosti iz Italije nisu znali šta ih je snašlo i ni u jednom trenutku nisu bili u poziciji da dobiju utakmicu.

Partizan je do pobede predvodio Vil Mozli sa 12 poena i sedam skokova, Perkins je imao 11 i šest asistencija, a Miler-Mekintajer devet, uz osam skokova i četiri asistencije.

Bolji od ostalih kod gostiju bio je Džakori Vilijams sa 15 poena i osam skokova.

Domaća ekipa dobro je otvorila utakmicu, bila je raspoložena van linije 6,75 i posle pet minuta igre rezultat je bio 12:5. Do kraja četvrtine održali su prednost i na kratku pauzu otišlo se sa 24:16.

U drugoj četvrtinu Partizan je rešio utakmicu i slomio otpor protivnika. Trento nije mogao ništa da pogodi, što je bio produkt fenomenalne odbrane crno-belih.

Svega četiri poena postigli su gosti u ovoj deonici, sa druge strane Partizan je ubacio jedanaest i na poluvremenu su imali +15, 35:20.

Trento se nije proslavio ni u trećoj četvrtini postigavši svega osam poena. Prednost ekipe Saša Filipovskog porasla je još više i meč je bio praktično rešen.

Mozli je igrao sjajno, pratili su ga Perkins i Miler-Mekintajer, i njih trojica bili su najzaslužniji za pobedu Partizana – 71:43.

Partizan u narednom kolu igra protiv Metropolitana u Parizu, dok Trento čeka Lokomotivu iz Krasnodara.

Brutalna utakmica Nedovića – 33 poena za tri četvrtine u pobedi Panatinaikosa

Zvezda nije imala da ga plati, otišao je u Rusiju i dominira

Odložena utakmica Zvezde i Real Madrida!

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala