„Roman Abramovič mi je promenio život, ali ne očekujem poseban tretman“

© AP Photo / Matt DunhamFrenk Lampard
Frenk Lampard - Sputnik Srbija
Pratite nas
Roman Abramovič, vlasnik Čelsija, nalazi se pod velikim pritiskom navijača koji žele smenu menadžera Frenka Lamparda.

Igračka legenda kluba ne uspeva da ostvari očekivane rezultate u ovoj sezoni, uoči koje je iz Abramovičeve kase otišlo više od 200 miliona funti za transfere novih fudbalera.

Ipak, Lampard nije uspeo da sklopi kockice, ekipa se nalazi tek na devetom mestu tabele sa 26 osvojenih bodova iz 17 utakmica.

Legendarni fudbaler je i sam svestan činjenice da ne opravdava poverenje Abramovića, te navodi da ne očekuje poseban tretman zbog svojih igračkih rezultata u dresu londonskog kluba.

„Kada je Roman stigao u Čelsi moja karijera je krenula u drugom smeru. Možda bih, da se to nije dogodilo, otišao na neko drugo mesto, ali sam srećom bio u klubu kada je on stigao i moj život se promenio. Ipak, ne očekujem da zbog toga imam poseban tretman, sada“, naveo je Lampard.

Čelsi je imao niz od 17 mečeva bez poraza, u jednom momentu je bio i na vrhu tabele, ali je potom usledio strmoglavi pad.

„Ne razmišljam mnogo o budućnosti, radim sa igračima i ne mogu da idem okolo i da određujem šta će ko da misli. Ovde sam da treniram ekipu koliko god mogu. Ne trošim vreme na stvari na koje ne mogu da utičem“, istakao je Lampard.

Navodno se kao njegovi naslednici pominju Maks Alegri i Tomas Tuhel, ali zasad Lampard ostaje na stadionu Stamford Bridž.  

► Kad iz Mančestera pozove Nemanja Matić...

► Zvezdin tragičar ─ od Lige šampiona do petoligaša za godinu dana

► Licemerni Englezi teraju Mitrovića iz Londona

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala