Da li je Čak Noris bio na protestu u Vašingtonu? /foto/

CC BY-SA 3.0 / Yoni S.Hamenahem / Čak Noris
Čak Noris - Sputnik Srbija
Pratite nas
Da li je Čak Noris bio na protestu u Vašingtonu, pitanje je koje postavljaju brojni korisnici društvenih mreža, pošto se na Tviteru pojavila fotografija učesnika protesta koji veoma liči na slavnog glumca. Posle brojnih rasprava na Tviteru, oglasio se i Erik Kricer, menadžer Čaka Norisa, koji je rekao da glumac ipak nije bio na protestu.

Protest u Vašingtonu, održan 6. januara u znak podrške američkom predsedniku Donaldu Trampu, koji osporava rezultate izbora, u trenutku dok je Kongres verifikovao rezultate elektorskog koledža i pobedu Džoa Bajdena, pretvorio se u nerede kada su demonstranti upali u kongresno zdanje.

Međutim, danima posle toga, na društvenim mrežama pojavila se fotografija sa protesta za koju se navodi da je na njoj glumac Čak Noris, poznat po filmovima borilačkih veština, ali i filmovima i serijama u kojima glumi „jake momke“.

​Fotografija je ubrzo postala „viralna“, a brojni korisnici društvenih mreža zapitali su se da li je to stvarno Čak Noris, čiji je lik postao globalna tema šala o njegovoj nerealnoj nadmoći u svakom smislu.

Pojedini korisnici bili su oduševljeni idejom da je Čak Noris došao da podrži Donalda Trampa, dok su ga drugi zbog toga osuđivali.

​Neki su, pak, tvrdili da to zapravo nije Čak Noris, već samo čovek koji liči na njega.

​Pojedini su, aludirajući na njegovu ulogu teksaškog rendžera, tvrdili da bi Čak Noris zapravo učestvovao u odbrani Kongresa od demonstranata.

​Bilo je i onih koji su, u skladu sa šalama čiji je Čak Noris glavni lik, koristili „argument“ da bi Vašington bio „potpuno uništen“ da je Čak Noris bio sa njima.

​Neki su, međutim, tvrdili da je nemoguće da Čak Noris dođe na masovno okupljanje, jer ima 80 godina i moguće dobijanje virusa korona za njega bi bilo veoma rizično.

Posle brojnih rasprava na Tviteru, oglasio se i menadžer glumca ​Erik Kricer. On je rekao za AP da na fotografiji koja kruži društvenim mrežama nije Čak Noris, da nije bio prisutan na protestu i da se glumac nalazi u Teksasu sa porodicom.

Noris je poznat kao simpatizer republikanaca, a na predsedničkim izborima 2016. godine dao je podršku Donaldu Trampu.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala