Srbija preokretom potopila velikog rivala!

© AP Photo / Manu FernandezSlavlje srpskih vaterpolista posle pobede nad Španijom
Slavlje srpskih vaterpolista posle pobede nad Španijom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vaterpolo reprezentacija Srbije je preokretom u poslednjim minutima utakmice protiv Mađarske uspela da stigne do pobede od 9:7 i petog mesta u takmičenju Svetske lige koje se održava u Debrecinu.

Srpski tim je u poslednjoj deonici imao gol zaostatka, ali je uspeo da se izbori za šansu i na kraju stigne do trijumfa nad velikim rivalom.

Izabranici selektora Dejana Savića su odigrali timski, borbeno i nisu se predavali čak ni kada su u četvrtoj četvrtini imali zaostatak.

Mađarska je u dva navrata imala po gol prednosti, ali su nizom od tri uzastopna pogotka srpski igrači stigli do velikog preokreta i pobede koja im je obezbedila peto mesto.

U tim trenucima odgovornost su preuzeli najiskusniji, Filip Filipović je postigao dva gola, dok je Andrija Prlainović jednom bio precizan.

Uz Filipovića po dva gola su postigli Duško Pijetlović i Radomir Drašović, a strelci su još bili Viktor Rašović i Nikola Dedović.

Na drugoj strani dvaput je loptu u mrežu Srbije poslao Danijel Anđal, a po jedan gol su postigli Kristijan Manherc, Tamaš Sedlmajer, Adam Nađ, Norbert Nošnjanski i Silard Janšik.

► Kad iz Mančestera pozove Nemanja Matić...

► Američki sportista poslao srednji prst osnivaču Tvitera i stao u odbranu Trampa

► Ukleti Luka – Zidan ga precrtao posle nove povrede

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala