Razbijena još jedna „korona žurka“: Lokal u centru Beograda ugostio 120 ljudi

CC0 / Unsplash / Žurka, zabava, proslava, noćni klub, diskoteka, kafić
Žurka, zabava, proslava, noćni klub, diskoteka, kafić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Komunalna milicija i turistički inspektori sinoć su prekontrolisali 96 ugostiteljskih objekata u Beogradu i tom prilikom zatekli žurku od 120 ljudi u centru grada. Napisani su prekršajni nalozi, a gosti su rasterani.

Sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović istakla je da je objekat u kome se odvijala žurka bio otvoren nakon dozvoljenog radnog vremena, a u trenutku kontrole zatečeno je oko 120 lica, piše „Mondo“.

„Reč je o lokalu koji se nalazi u centru grada. Turistički inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove su naložili pražnjenje lokala, a za rad nakon propisanog radnog vremena, kao i za nepoštovanje epidemiloških mera, napisani su prekršajni nalozi“, rekla je Sanja Božović i dodala:

„U narednom periodu Sekretarijat će nastaviti sa svakodnevnim kontrolama poštovanja propisanih mera, zbog čega, kao i uvek, apelujem na odgovornost i poštovanje istih“.

Trenutno je i dalje na snazi mera da je radno vreme ugostiteljskih objekata do 20 časova, dok prehrambene prodavnice rade od 21 čas.

Sutra zaseda Krizni štab kada će možda doći do produženja ovih mera ili donošenja novih.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala