„Asta la vista“: „Terminator“ okrenuo leđa Trampu /video/

© Foto : JutjubTerminator
Terminator - Sputnik Srbija
Pratite nas
Poznati holivudski glumac i otvoreni republikanac Arnold Švarceneger pridružio se horu osuda Donalda Trampa, osuđujući predsednika zbog nasilja na Kapitol hilu. Švarceneger je, u stilu Terminatora, uputio poruku Trampu.

U razgovoru za „Bild“, Švarceneger je izrazio frustraciju tekućim događajima u SAD, optužujući Trampa da svojim postupcima podstiče nemire. Glumac se pridružio talasu anti-Trampovih izjava nakon incidenta na Kapitol hilu.

„To me čini tužnim. Ovo nije naša Amerika, ovo nije moja Amerika. To je poput velikog finala od četiri godine ludila! Ljudi jasno kažu: 'Asta la vista, Donald!' To je to, tu su vrata“, izjavio je Švarceneger.

Vreme na funkciji očigledno je promenilo Trampa, kaže Švarceneger dodajući da se on nikada ranije nije tako ponašao.

​„Provodio sam vreme sa Donaldom. Nikad ga nisam video takvog kakav je sada “, rekao je, pre nego što je predsedniku uputio poruku koja je postala njegov zaštitni znak.

„Završili ste, gospodine predsedniče“.

Švarceneger je istakao da i dalje veruje da su SAD „divna“ zemlja koja će moći da se izbori sa svom nanetom štetom i podelama koja traju.

Primedbe su u skladu sa njegovim ranijim izjavama. Švarcenegera je više puta kritikovao Trampovu politiku. Neposredno pred previranja na Kapitol hilu, Švarceneger je napisao članak za „Ekonomist“ u kome je pozivao kolege republikance da okončaju navodnu „glupu, ludu i zlu“ prevaru Trampa da se drži vlasti uprkos gubitku na izborima.

Tramp je slao različite signale zbog izbornog poraza. Iako je više puta izjavio da nikada neće prihvatiti poraz, takođe je obećao da će osigurati miran prelazak vlasti na Džoa Bajdena, prenosi RT.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala