Analitičar se izvinjava Jokiću: Mogu li da promenim mišljenje? /video/

© AFP 2023 / EZRA SHAWNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nik Rajt, dugogodišnji analitičar Foksa, rekao je da je promenio mišljenje o Nikoli Jokiću nakon partija koje je pružio u plej-ofu i ove sezone.

Srpski centar ove sezone igra najbolju košarku u karijeri, prosečno beleži tripl-dabl i Rajt smatra da bi u ovom trenutku možda bio MVP kada bi moralo da se glasa za najkorisnijeg igrača u ligi.

„Kada bismo danas glasali za MVP-ija, Jokić bi možda bio najkorisniji igrač lige. Prosečno beleži 26 poena, 12 skokova i 12 asistencija, veličanstvena utakmica“, rekao je Rajt u emisiji na Foksu.

Dugogodišnji NBA analitičar promenio je stav u vezi Jokića, pošto ga je prethodne takmičarske godine više puta kritikovao nego hvalio.

To je primetio njegov kolega i upitao ga:

„Nik, ovde sam tek nekoliko meseci, ali i pre toga sam gledao i bio navijač ove emisije. Mislim da si prošle godine rekao da Jokić nije superzvezda i da nije fizički spreman. Da li menjaš mišljenje?“.

Usledio je odgovor američkog novinara:

„O, da! To je istina. Nekoliko puta tokom emisije sam to rekao. Potcenjivao sam ga, a on je pokazao u plej-ofu kakav je igrač. Slušajte, mogu da promenim mišljenje, ove sezone dokazuje da je među deset najboljih igrača u ligi“, zaključio je Nik Rajt.

Jokić igra na vrhunskom nivou, nikada ovako nije počeo sezonu, međutim, ekipa Denvera ne prati njegove partije.

Nagetsi se muče, imaju svega tri pobede u osam utakmica i moraće brzo da se probude ukoliko žele da ponovo budu u vrhu Zapada. Trenutno su daleko od toga jer se nalaze na 13. mestu, u društvu Minesote, Memfisa, Hjustona...

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

Bjelica neprimetan, Pokuševski odličan u pobedi Oklahome

„Munja“ dominira u Poljskoj i za Sputnjik otkriva ko je novi Amerikanac u Partizanu

Partizan je dobio „ne“ sa Rodosa, a sada čeka – Hirošimu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala