„Najbolja vrsta ludila“: Šta Amerikanci misle o novom ruskom skupocenom motociklu /video/

Pratite nas
Američki portal „Sajkl vorld“ visoko je ocenio novi ruski motocikl sa bočnom prikolicom „Ural gir ap geo“ koji proizvodi fabrika iz Irbita, istakavši da je novi model „najbolja vrsta ludila“.

„Ako prodajete motocikl sa bočnom prikolicom u 2021. godini, onda morate biti ludi, u pozitivnom smislu te reči“, smatra autor članka.

Kako se navodi, proizvedena je limitirana serija ovog modela – iz fabrike je izašlo samo 20 primeraka, a jedan košta 26.999 dolara.

Autor članka podseća da novi model ima povećane terenske mogućnosti u odnosu na osnovni model „Gir ap“. Verzija „GEO“ dobila je podesive amortizere „Nitron“, gume „Hajdenau“ i izduvni sistem „GPR“ (koji je odobren za korišćenje samo po neprohodnim mestima).

Pored toga, motocikl je opremljen novim nosačima za prtljag iza i ispred bočnih kolica, dodatnim osvetljenjem, držačem za dži-pi-es i dvostrukim USB priključkom za punjenje.

Autor članka ističe izvanrednu praktičnost ruskog motocikla koji se može kretati po bespućima, i na kome ima mesta „za celu porodicu i nedeljnu zalihu hrane“.

„'Ural' je izbacio ograničenu seriju modela 'Gir ap' sa poboljšanom suspenzijom i sa ručno oslikanom kamuflažom. To izgleda kao da je dizajner Tom Ford sašio Dolfu Lundgrenu odelo za moskovsku diskoteku. Upravo tako izgleda 'Ural gir ap GEO'. U svakom slučaju, šta može biti luđe od proizvodnje motocikla koji je postao staromodan još pre sto godina? 'Ural' ima odgovor: proizvesti motocikl koji će koštati koliko i novi (motor) Honda CBR1000RR-R Fireblade SP“, piše u tekstu.

Takođe autor podseća da motocikl „Ural“ može da se kreće u rikverc, što bi, prema njegovom mišljenju, bilo veoma pogodno i za neke motocikle na dva točka.

Novinar nije zaboravio da spomene i visoku cenu motocikla, ali prema njegovom mišljenju, 27.000 dolara za motocikl za prikolicom od 41 konjskih snaga samo ukazuje na sve protivrečnosti proizvoda „Ural“ koji kombinuju anahroni koncept motocikla sa prikolicom sa praktičnošću, razoružavajućim spoljašnjim izgledom i primenjivošću.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala