Licemerni Englezi teraju Mitrovića iz Londona

© Tanjug / Tanja ValičAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aleksandar Mitrović, najbolji srpski napadač, suočava se sa veoma teškim trenucima u profesionalnoj karijeri.

Mitrović je posle promašenog ključnog penala u meču finala baraža za plasman na Evropsko prvenstvo u dresu Srbije potpuno izgubio ritam, a poslednji događaji ukazuju na to da je Fulam, klub za koji nastupa, spreman da se odrekne njegovih usluga.

Luka Milivojević - Sputnik Srbija
Englez uložio protest jer Srbin nije „kažnjen za primer“
Britanski mediji su preneli da je londonski klub spreman da čuje ponude drugih klubova za Mitrovićev transfer.

Uz to, navedeno je da klub ne želi po svaku cenu da se odrekne Mitrovića, ali sve ukazuje na to da su za Srbina dani u Londonu odbrojani.

Razlog tome je činjenica da je Mitrović potpuno pao u drugi plan kod trenera Skota Parkera, te da nije postigao gol još od septembra.

Uz sve, Mitrović se zajedno sa saigračem iz reprezentaacije, Lukom Milivojevićem, našao na udaru britanske javnosti zbog novogodišnje žurke.

Trener Parker nije odmah govorio o svemu, niti se klub oglašavao, ali je pod očiglednim pritiskom javnosti Parker morao da se javi i da osudi ponašanje srpskog fudbalera, te da kaže da je razočaran zbog svega.

„Svi u klubu smo ogorčeni. On razume da je napravio grešku i da je to što je radio bilo neodgovorno. Interno ćemo se pozabaviti tim slučajem, snosiće posledice, kao i drugi“, rekao je Parker.

Mitrović je ponikao u Partizanu, a u Fulamu je od 2018. godine i presudno je uticao da se taj klub vrati u Premijer ligu.

Nažalost, stare zasluge se ne vrednuju i izgleda da su svi spremni da Mitroviću vide leđa, što nije bio slučaj sa pojedinim engleskim fudbalerima koji su činili i mnogo veće izgrede i pravili skandale.

► Srbija poražena posle penala u svojoj 400. utakmici

► Lako je Luki da bude Luka kada uz sebe ima jednog Bobana /video/

► Američka „duboka država“ zloupotrebljava košarku – ponovo /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala