Lazanski i Milinović — kakve nas „lepotice“ očekuju u ovoj godini? /video/

© Sputnik / SputnjikProf. dr Momčilo Milinović i ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski u Sputnjikovoj emisiji
Prof. dr Momčilo Milinović i ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski u Sputnjikovoj emisiji - Sputnik Srbija
Pratite nas
O trci u proizvodnji naoružanja, izazovima spoljne politike Ruske Federacije i haosu u Americi razgovaralu smo sa ambasadorom Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslavom Lazanskim i penzionisanim profesorom Momčilom Milinovićem sa katedre za naoružanje Mašinskog fakulteta u Beogradu.

U emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ pitalu smo ih koje velesile i u kojoj vrsti naoružanja vode najljuću bitku? Koje oružane novitete sprema Rusija? Kakvi odnosi se očekuju između nove američke administracije i Rusije? Koji su spoljnopolitički izazovi Rusije? Šta u Moskvi kažu za razvoj srpskog naoružanja? Više o tome možete videti u našem videu:

Lazanski i Milinović govorili su i o tome kako bi okarakterisali scene koje smo mogli da vidimo uoči izglasavanja Džozefa Bajdena za novog američkog predsednika? Može li srpska ali modernizovana haubica Nora da postane deo američkog naoružanja? Bojno polje svojevrsnog savremenog rata se preselilo u laboratorije  za proizvodnju vakcina — da li će nova globalna podela biti po principu ko je za koju vakcinu?

Emisiju vodi i uređuje Nataša Milosavljević.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala