De Brujne žrtva operacije „Lionel Mesi“

© REUTERS / SHAUN BOTTERILLFudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne
Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mančester siti ponudio je Kevinu de Brujneu, jednom od najboljih fudbalera sveta, novi ugovor po kom bi inkasirao manje novca na godišnjem nivou u odnosu na trenutnu situaciju.

Čelni ljudi Sitija pokušavaju da sa Belgijancem dogovore novu petogodišnju saradnju, a u isto vreme se trude da ostave prostora za potencijalni ugovor Lionela Mesija.

Prema pisanju uglednog portala Atletik, Građani su iznervirali najboljeg igrača tima jer, umesto da dobije povišicu zbog sjajnih igara, klub mu nudi manju platu.

Iz Sitija traže da De Brujne gleda širu sliku jer bi njegovim „žrtvovanjem“ klub uštedeo i time napravio prostor za, po mnogima, najboljeg fudbalera svih vremena.

Atletik navodi da će Belgijanac verovatno potpisati novi ugovor, samo je pitanje na koju cifru.

O potencijalnom dolasku Mesija na Etihad spekuliše se od leta kada je zatražio da ode sa Kamp Noua. Argentinac je bio izričit da ode, ali velika klauzula je pravila problem, te je odlučio da ostane još jednu sezonu u klubu u kom je proveo celu karijeru.

Mesiju za šest meseci ističe ugovor i već sada sme da pregovara sa drugim klubovima. Pep Gvardiola, menadžer Sitija, nada se da će uspeti da ubedi Argentinca da ponovo sarađuju.

Prema pisanju španske štampe, Leo čeka da vidi ko će biti novi predsednik kluba i tek posle toga će doneti konačnu odluku.

Barselona ove godine igra loš fudbal, posle 16 utakmica u La Ligi ima skor od osam pobeda, četiri remija i četiri poraza, te zaostaje za prvoplasiranim Atletiko Madridom deset bodova.

Premijer liga ovo nije doživela u prethodnoj deceniji

Simpatični brka eliminisao Srbiju, prešao u napadače i počeo da daje golove

Košmar koji traje – Mitrović nije isti posle fatalnog penala

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala