Roman Abramovič je u novom problemu – navijači traže reakciju

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaRoman Abramovič
Roman Abramovič - Sputnik Srbija
Pratite nas
Taman što je dobio prostor da pomisli da je sve u Čelsiju kao nekada, Roman Abramovič, vlasnik engleskog kluba, suočio se sa novim problemom.

Navijači Čelsija su besni zbog igara te ekipe u poslednjim nedeljama, pa su od vlasnika kluba zatražili da smeni prvog trenera Franka Lamparda.

Kap koja je prelila čašu je utakmica protiv Mančester sitija, ekipe koja ne igra na svom nivou, ali je ipak uspela da bude dominantna protiv Čelsija i pobedi sa 3:1.

Lamparda navijači vide kao najvećeg krivca, ali je činjenica i da fudbaleri nisu u formi, naročito letošnja velika pojačanja, napadač Timo Verner i ofanzivac Kai Haverc.

Navijačima je dosta toga, bar prema komentarima na društvenim mrežama, a pojedine poruke su upućene i direktno Abramoviču, u čijem odsustvu klubom upravlja Marina Granovskaja, osoba od njegovog najvećeg poverenja.

Zasad, reakcija nema, ali su se već pojavili navodi da Abramovič kao zamenu za Lamparda vidi Tomasa Tuhela, trenera koji je nedavno dobio otkaz u Pari Sen Žermenu.

Čelsi se posle 17 odigranih kola nalazi na osmom mestu tabele Premijer lige sa 26 bodova, sedam manje od vodećeg Liverpula.

► Ruskinja je najmoćnija žena u svetu fudbala i njeno „ne“ zaista znači – „ne“

► Magična Ruskinja je zaradila novac Abramoviču na sada otpuštenom fudbaleru

► Velikani srpskog fudbala u raljama dugova, prevara i politike

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala