„Ljubav“ između najboljeg strelca sveta i srpskog mađioničara traje godinama /video/

© AP Photo / Marcio Jose SanchezKošarkaši Kevin Durent i Miloš Teodosić
Košarkaši Kevin Durent i Miloš Teodosić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kevin Durent, najbolji košgeter sveta, ponovo se divio asistencijama srpskog plejmejkera Miloša Teodosića.

Durent, košarkaš Bruklin Netsa, dobro pamti Olimpijske igre 2016. godine kada je u grupnoj fazi reprezentacija Srbije ozbiljno namučila Drim tim.

Selekcija predvođena Sašom Đorđevićem imala je šansu da uvede utakmicu u produžetak, ali je Bogdan Bogdanović promašio trojku. Malo pre toga, na minut i po do kraja utakmice Durent je prisustvovao, kako kaže, najboljem dodavanju koje je video.

„Rekao sam sebi: 'Ovo je najbolje dodavanje koje sam video'. Jedva čekam da vidim Miloša u NBA“, rekao je Durent pre dve i po godine.

View this post on Instagram

A post shared by Uncle Screw (@uncle.screw)

Teodosić je tada bez gledanja, lucidnim dodavanjem pronašao Bogdanovića koji nažalost nije uspeo da pogodi trojku. Srpski košarkaš bio je u NBA, ali kasno je otišao i za dve sezone nije uspeo da ostavi veliki trag.

Svakako, Durent je na Olimpijskim igrama ostao bez teksta i sada malo-malo ostavi komentar na društvenim mrežama kada se pojavi magija plejmejkera Virtusa iz Bolonje.

Teodosić nas je pre dva meseca podsetio na to kakav je mađioničar kada je protiv Fortituda neverovatnim dodavanjem pronašao Ričija u ćošku.

Ovaj video kružio je internetom danima, dospeo je i do Amerikanaca, te ga je popularna Instagram stranica „SLAM“ podelila. Durent je ovo video i napisao: „Pravi živi mađioničar sa loptom“.

Nije prošlo mnogo vremena i košarkaš Bruklin Netsa ponovo je iskoristio šansu da javno kaže da se divi našem košarkašu.

Jedna košarkaška stranica objavila je kompilaciju Teodosićevih asistencija, a Durent je ostavio komentar: „Najbolji dodavač sa kojim sam u isto vreme bio na terenu“.

Teodosiću nisu potrebna nikakva priznanja, lepe reči, osvojio je sve što je mogao u karijeri osim NBA titule, ali kada ovakve pohvale konstantno dolaze od top 3 igrača sveta, onda dobijete samo još jednu potvrdu da ste poseban košarkaš.

Šek u čudu: 200 miliona dolara – za to? /video/

Kako igra Nikola Jokić! /video/

Moskva slavi Milutinova – on i Džejms kao nekada Krstić i Kiriljenko /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala