Košmar koji traje – Mitrović nije isti posle fatalnog penala

© Tanjug / Tanja ValičAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kako jedan promašen penal može da promeni igrača, da mu se „uvuče u glavu“ i da mu upropasti dobar deo sezone. Osetio je to na svojoj koži Aleksandar Mitrović, na kojem se „slomilo“ i sudbina je odlučila da baš on bude taj koji će promašiti odlučujući penal protiv Škotske u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Beskompromisni borac Aleksandar Mitrović koji je na svojim širokim leđima bezbroj puta nosio reprezentaciju, postizavši izuzetno bitne golove u „malim“ i „velikim“ utakmicama, tada je omanuo i jasno je da ga je žestoko pogodilo. Raznelo ga je...

Nacija svom heroju nije uzela za zlo promašen penal, ali on od tog trenutka nije isti onaj Mitar.

Aleksandar Mitrović se prvu sledeću utakmicu u Ligi nacija protiv Mađarske nije našao u protokolu, ali je u demoliranju Rusije usred Beograda (5:0) učestvovao asistirajući saigračima, jer se nije dalo da postigne pogodak.

A da je „stenu“ kakva je centarfor rođen iz Smedereva i te kako „slomio“ taj penal potvrila je izjava menadžera Fulama Skota Parkera, koji je za engleske medije poručio da je Srbin stigao na Ostrvo tužan.

„Nekako je i normalno što se Mitrović vratio u klub razočaran, jer se Srbija nije plasirala na Evropsko prvenstvo, a na sve to, on je bio taj igrač koji je promašio penal. Ipak, on je jaka osoba. Kada ste napadač, onda morate da imate u sebi tu crtu da se hvatate za loptu kada su penali. Tanka je linija između uspeha i neuspeha, ali je najbitnije kako se ljudi pomire s tim“, poručio je Parker.

Nejasno je šta se zapravo dogodilo otkako se Mitrović vratio u Englesku i stavio na raspolaganje Parkeru, s obzirom na to da od novembra meseca srpski as, koji je uveo „kolibare“ u Premijer ligu, nije počeo kao starter.

Zbog toga navijači Fulama besne na društvenim mrežama, prozivajući Parkera i klub da je sramotno kakav tretman imaju prema čoveku koji im je obezbedio da se iz Čempionšipa domognu elitnog društva.

Mitrović kojeg su navijači izabrali za najboljeg igrača 2020. godine, konstantno dobija šansu na kašičicu, a našao se u centru pažnje zbog žurke za Novu godinu koju je proslavio porodično u društvu naboljeg prijatelja Luke Milivojevića i njegove porodice.

Luka Milivojević - Sputnik Srbija
Englez uložio protest jer Srbin nije „kažnjen za primer“

Razbesnelo je to škrte Engleze jer je klub zbog pandemije koronavirusa naložio igračima da bilo kakve žurke i okupljanja nisu dozvoljeni, ali je jedan snimak na društvenim mrežama uspeo da izazove „požar“ i salve nezadovoljstva tamošnje javnosti.

​Da sve bude još gore, u Fulamu postoje pozitivni na novi virus Kovid-19, pa se utakmice tima iz Londona odlažu i sve praktično predstavlja jedan košmarni period za Mitrovića, koji je počeo još 12. novembra i nikako da se završi...

Partizan navija za crveno-bele i svog ubojitog „šeprtlju“ /video/ 

► Mitrović i Milivojević na udaru Britanaca zbog žurke /foto/

► Engleski menadžer osudio Luku Milivojevića

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala