Englez uložio protest jer Srbin nije „kažnjen za primer“

© REUTERS / RUI VIEIRALuka Milivojević
Luka Milivojević - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kroz probleme sa virusom korona koji potresaju Englesku tamošnja javnost pokušava da skrene pažnju na „incident“ u kom su učestvovali reprezentativci Srbije Luka Milivojević i Aleksandar Mitrović.

Tandem prijatelja je snimljen na žurci tokom novogogodišnje noći, što je značilo kršenje protokola u vezi sa sprečavanjem širenja zaraze koji je Premijer liga uvela posle niza novih slučajeva.

Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija
Mitrović i Milivojević na udaru Britanaca zbog žurke /foto/

Iako je u engleskom fudbalu već zabeležen niz takvih prekršaja, Milivojević i Mitrović su se našli na udaru medija, ali i bivših fudbalera.

Pročitajte još: Roman Abramovič je u novom problemu – navijači traže reakciju

Kris Saton, nekadašnji fudbaler, bio je veoma ljut jer Milivojević nije dobio kaznu od Kristal Palasa i činjenice da se u prvom meču posle „incidenta“ našao u timu londonske ekipe i poneo kapitensku traku.

Klub je saopštio da je bivši fudbaler Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca testiran pre utakmice i da je dobio negativan nalaz, što je bilo dovoljno da se nađe u timu.

Ali, Saton ističe da je Milivojevića trebalo kazniti – za primer.

„Izgleda da se fudbaleri izvlače na račun svog neznanja o tehničkim detaljima protokola. Više bih voleo da klubovi ili fudbalski autoriteti jasno ocene takvo tumačenje i kazne svoje fudbalere. Ako neko bude uhvaćen u kršenju pravila treba da dobije suspenziju na tri utakmice, za primer“, naveo je Saton.

On je istakao da su fudbaleri tokom pandemije pokazali dobre osobine pomogajući zajednicu, ali je dodao da „sada neki stavljaju ljagu na to“.

„Fudbaleri daju razlog vlastima da prekinu takmičenje, a niko ne želi da se to desi“, istakao je Saton.

​► Engleski menadžer osudio Luku Milivojevića

► Velikani srpskog fudbala u raljama dugova, prevara i politike

► Partizan navija za crveno-bele i svog ubojitog „šeprtlju“ /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala