Svinjska glava i lažna krv: Kuće visokih američkih funkcionera na meti vandala /foto/

© AP Photo / J. Scott ApplewhiteLider demokrata u Predstavničkom domu SAD Nensi Pelosi govori na konferenciji za medije u Kapitol Hilu u Vašingtonu
Lider demokrata u Predstavničkom domu SAD Nensi Pelosi govori na konferenciji za medije u Kapitol Hilu u Vašingtonu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kuće u kojima žive predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi, i lider većine u Senatu republikanac Mič Mekonel našle su se na meti napada vandala.

Ispred kuće Pelosijeve u Kaliforniji navodno je ostavljena lažna krv, kao i odsečena svinjska glava, a ispisano je i nekoliko grafita.

​Na kući Miča Mekonela osvanuo je natpis: „Gde je moj novac“.

​Policija San Franciska navela je da istražuje incident koji se desio ispred kuće Nensi Pelosi, a ona se još uvek nije oglasila povodom ovog događaja.

Ovi događaji prate političku borbu oko usvajanja paketa pomoći za posledice epidemije virusa korona. Predstavnički dom je u utorak glasao za povećanje pomoći pojedincima na 2.000 dolara. Dom koji predvode demokrate usvojio je zakon uz pomoć više od 40 republikanaca, ali je on blokiran u Senatu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala