Mihajlović uči fudbalere Bolonje da imaju srpski mentalitet

© AP Photo / Giorgio BenvenutiSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Siniša Mihajlović, proslavljeni srpski fudbaler i trener Bolonje, rekao je pred meč sa Fiorentinom da obe ekipe gaje srpski stil fudbala.

Mihajloviću ove sezone ide solidno na klupi Bolonje, ekipa se nalazi na sredini tabele, ali i na poslednjih pet mečeva ne zna za pobedu (tri remija i dva poraza).

Ukoliko se gleda forma u tih pet utakmica Bolonja se nalazi u zoni ispadanja i protiv Fiorentine im je potreban dobar meč kako bi prekinuli lošu seriju.

„Moj tim nikada ne odustaje. Uvek se trudimo i uvek nam je cilj da damo gol više od protivnika. I ako smo u zaostatku gol ili dva, nikada se ne predajemo. Istina je da često primimo gol iz prvog šuta, ali uvek imamo odgovor“, rekao je Mihajlović.

Ekipa Siniše Mihajlovića na gotovo svakom meču primi makar jedan gol, tako je uostalom bilo u poslednjih godinu dana, a sada ih čeka duel sa nezgodnim rivalom.

U Violi igraju dva srpska fudbalera Nikola Milenković i Dušan Vlahović, u poslednjem meču pobedili su Juventus 3:0, te Bolonji neće biti nimalo lako.

Mihajlović dodaje da se u Fiorentini gaji srpski stil koji on želi da implementira i u svojoj ekipi.

„Biće neizvesna utakmica i balansirana. Mi ćemo uvek biti agresivni, a oni će pokušati da nam zaprete preko najboljih igrača, Franka Riberija i Dušana Vlahovića. Moram da istaknem da imaju dva Srbina u ekipi i to im je prednost. Moji igrač su takođe sve više Srbi. Gajimo srpski stil. Nadam se da ćemo na kraju završiti u gornjem delu tabele. Nisam zadovoljan 12. mestom“.

Utakmica između Fiorentine i Bolonje igra se u nedelju od 15 časova.

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

Miha je opet najjači u prekidima: Nekada slobodnjaci, sada motivacioni govori

Mihajlović: Ne mogu da tražim više, ostao sam živ

Tiramov sin kao Mihajlović /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala