Engleski menadžer osudio Luku Milivojevića

© Sputnik / Elena Rusko / Uđi u bazu fotografijaLuka Milivojević je dobio žuti karton
Luka Milivojević je dobio žuti karton - Sputnik Srbija
Pratite nas
Roj Hodžson, menadžer Kristal Palasa, rekao je da će se Luka Milivojević izviniti što je prekršio pravila o ponašanju tokom proslave Nove godine.

Milivojević se zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem provodio, a neke detalje objavila je žena napadača Fulama, te su slike procurile u javnost.

London, gde se pretpostavlja da je organizovana žurka, trenutno je u restriktivnoj zoni četiri u kojoj važi zabrana bilo kakvih okupljanja većeg broja osoba.

Novinari su Hodžsona pitali da prokomentariše ponašanje veziste.

„Osuđujemo to i izvinjavamo se. Siguran sam da će se i Luka izviniti. Što se mene tiče, on bi trebalo da snosi odgovornost za to. To je unutrašnja stvar i rešićemo to, ali bukvalno ne postoji jedna pozitivna stvar koju bih mogao da kažem na tu temu“, rekao je Hodžson posle pobede Kristal Palasa nad Šefild junajtedom (2:0).

Milivojević ove sezone više nema standardu minutažu u Palasu, ali je protiv Šefilda igra 95. minuta i Hodžson je posle meča stao u odbranu svog fudbalera.

„U njegovu odbranu, nismo prekršili nijedan Kovid protokol Premijer lige, te mislim da je bilo u redu što je Luka igrao“.

Menadžer Palasa je zaključio:

„Bojim se da nisam u kontaktu sa 20 i kusur hiljada navijača Palasa, pa takve komentare jednostavno ne mogu da komentarišem. Ali iznenađen sam ukoliko postoji problem kod navijača Palasa, znajući da su oni inače zabrinutiji za to da li pobeđujemo. U svakom slučaju, ovo je prekršaj vladinih mera i izvinjavamo se zbog toga“.

Mihajlović uči fudbalere Bolonje da imaju srpski mentalitet

Superklasiko kao nijedan drugi – četiri gola, dva crvena, remi Boke i Rivera

Velikani srpskog fudbala u raljama dugova, prevara i politike

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala