Terzićev odgovor Savićeviću: To je čovek pun kompleksa – dupla nula

Pratite nas
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, uputio je odgovor Dejanu Savićeviću, predsedniku Fudbalskog saveza Crne Gore.

Legendarni fudbaler je Terzićev poziv na utakmicu između Crvene zvezde i Milana, zakazanu za 18. februar, odbacio kao provokaciju.

Zbog toga se oglasio i Terzić.

„Savićeviću je pametnije da ućuti. Savićević je kao igrač bio vanserijski i zaslužuje respekt, Savićević kao čovek i kao predsednik FS Crne Gore sada je dupla nula. Čovek pun kompleksa i ne može da prihvati da je posle igračke karijere neuspešan i kao čovek i kao rukovodilac, a da je na drugoj strani neko ko nije bio tako dobar fudbaler, a sada uspešan i kao čovek i kao direktor Crvene zvezde. Sujeta i kompleksi govore iz Savićevića. Savićević je prvi komentarisao mene i lažno me optužio, a sada licemerno poručuje da ja njega ne komentarišem. On očigledno živi u zabludi da je on jedini vlasnik istine. Jedina istina je da Crna Gora zaslužuje boljeg predsednika fudbalskog saveza. A poziv za utakmicu i dalje stoji jer je Crvena zvezda veća od svakog pojedinca“, naveo je Terzić.

Sukob Terzića i Savićevića traje od utakmice reprezentacije Crne Gore i samoproglašene države Kosovo, kada je legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana optužio funkcionera kluba iz Ljutice Bogdana da je uticao na odluke fudbalera i selektora da odbiju da nastupe.

Žrebom za prvo kolo nokaut faze Lige Evrope je odlučeno da se u toj rundi takmičenja sastanu dva bivša Savićevićeva kluba, što je bio povod da Terzić javno kaže da će Zvezda pozvati Deja da bude gost.

„Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku – to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna – ima svoj život, ja imam svoj, i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu“, rekao je Savićević za „Arenu sport“.

► Dejo odgovorio na Terzićev „poziv“: Zna on šta je uradio, neka me više ne pominje

► Zvezda je pustila probni balon, a Dejo zasad mudro ćuti

► Zvezda sumirala 2020. godinu; Terzić: Osvojićemo i četvrtu titulu zaredom

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala