Lavrov poželeo Dodiku brz oporavak

© Foto : Press-služba MID RF / Uđi u bazu fotografijaSusret Milorada Dodika i Sergeja Lavrova
Susret Milorada Dodika i Sergeja Lavrova - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov poželeo je srpskom članu i predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku brz oporavak i povratak redovnim obavezama na dobrobit interesa dva bratska naroda.

Lavrov je izrazio uverenje da će Dodik, kao neko ko je odlučan, mudar i nepokolebljiv, ubrzo uspeti da pobedi infekciju virusa korona.

Ruski šef diplomatije je istakao da sa velikom pažnjom prati informacije o zdravstvenom stanju i hospitalizaciji srpskog člana Predsedništva BiH, te izrazio zadovoljstvo činjenicom da terapija koju prima u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske daja pozitivne rezultate i da se njegovo zdravlje popravlja, prenela je Srna.

Lavrov je rekao da je, ukoliko bude potrebno, Rusija spremna da pruži svaku vrstu pomoći u lečenju srpskog člana Predsedništva BiH.

Ministar inostranih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov još jednom je zahvalio Dodiku na srdačnom dočeku i tradicionalnom gostoprimstvu koji je priređen njemu i ruskoj delegaciji tokom nedavne posete Republici Srpskoj i BiH.

Lavrov je dodao da se intenzivno radi i na realizaciji dogovora postignutih prilikom posete ruske delegacije Srpskoj i BiH.

Pročitajte još:

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala