Dejo odgovorio na Terzićev „poziv“: Zna on šta je uradio, neka me više ne pominje

© AP Photo / Giulio BroglioDejan Savićević dok je igrao za Milano
Dejan Savićević dok je igrao za Milano - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dejan Savićević, predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, rekao je da ne prihvata poziv generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da bude gost na utakmici beogradskog tima i Milana u šesnaestini finala Lige Evrope.

Sukob Terzića i Savićevića traje od utakmice reprezentacije Crne Gore i samoproglašene države Kosovo, kada je legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana optužio funkcionera kluba iz Ljutice Bogdana da je uticao na odluke fudbalera i selektora da odbiju da nastupe.

Nemanja Vidić - Sputnik Srbija
Vidić demantovao: Ne komuniciram sa Terzićem, on je poslednja osoba kojoj bih se poverio

Žrebom za prvo kolo nokaut faze Lige Evrope je odlučeno da se u toj rundi takmičenja sastanu dva bivša Savićevićeva kluba, što je bio povod da Terzić javno kaže da će Zvezda pozvati Deja da bude gost.

„Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku – to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna – ima svoj život, ja imam svoj, i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu“, rekao je Savićević za „Arenu sport“.

On je istakao da nema ništa protiv da ga na utakmicu pozovu predsednik kluba Svetozar Mijailović ili sportski direktor Mitar Mrkela, ali da Terzićev poziv vidi kao provokaciju.

„Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli – da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom „uradili“ ili „odradili“. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je“, poručio je Savićević.

​► Zvezda je pustila probni balon, a Dejo zasad mudro ćuti

► Srbija u Nemačkoj ima „Žigićevog naslednika“, ali postoji jedan problem

► Sputnjikov sportista godine: Tihi heroj glasnih dela – Nikola Mirotić

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala