Bogdanovićeva partija sezone, Marjanoviću minuti „na kašičicu“ /video/

© REUTERS / Andy MarlinBogdan Bogdanović (desno), detalj sa utakmice Bruklin – Atlanta
Bogdan Bogdanović (desno), detalj sa utakmice Bruklin – Atlanta - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bogdan Bogdanović je odigrao utakmicu sezone u porazu svoje ekipe proti Bruklin Netsa.

Atlanta Hoksi izgubili su meč odigran u noći između srede i četvrtka od Bruklina rezultatom 145:141.

Nakon promenjive igre u prethodna tri meča, srpski bek je odigrao najbolje od dolaska u Hokse i zabeležio 22 poena (7/14), četiri skoka i jednu asistenciju.

Bogdan je prethodno dolazio do učinka od 15, 7 i 17 poena u tri pobede, a sada, kada je odigrao najbolje, je njegov tim izgubio.

Nijedna ekipa tokom cele utakmice nije imala dvocifrenu prednost, te su i Hoksi i Netsi konstantno dolazili do prednosti, ali je i ispuštali.

Bruklin je preuzeo vođstvo sredinom poslednje deonice i uspeo da je sačuva do kraja meča, ali je Atlanta imala nekoliko prilika da dođe do preokreta.

Na 27 sekundi do kraja Bogdanović je promašio trojku koja bi Hoksima donela prednost, a do isteka vremena Kevin Durent je bio neumoljiv.

Najbolji u Bogdanovoj ekipi bili su Trej Jang sa 30 poena (8/18), šest skokova i 11 asistencija, odnosno Džon Kolins (12/20) sa 30 poena i deset uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani istakli su se Kevin Durent sa 33 poena (11/22), 11 skokova i osam asistencija, odnosno Kajri Irving sa 25 poena (10/27) i šest uspešnih dodavanja.

Dalas Maveriksi su doživeli neočekivan, ubedljiv poraz od Šarlot Hornetsa rezultatom 118:99.

Hornetsi su krajem poluvremena napravili seriju i došli do dvocifrene prednosti, a početkom treće četvrtine nastavili da igraju odlično i ubrzo imali neverovatnih +30.

Velika razlika donela je kakvu-takvu priliku i našem Bobanu Marjanoviću, koji je za nešto više od tri minuta na parketu došao do dva poena (1/2) i jednog skoka.

Slovenački superstar Luka Dončić je imao veče za zaborav sa 12 (4/10) poena, dva skoka i pet asistnecija, dok su na drugoj strani odlični bili Lamelo Bol (22 poena, osam skokova, pet asistencija) i Majls Bridžis (20 poena, 16 skokova).

Plasman obezedio SofaScore LiveScore

Bogdanović je našao idealnog partnera — trojkaša koga je Kobi učio trikovima /video/

Jokić piše istoriju ─ učinio nešto što niko nije već 52 godine /video/

Bogdan uči saigrače da psuju na srpskom kao čuveni Kobi /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala