Zvanično ništa od novog „gastarbajtera“ u Crvenoj zvezdi

© REUTERS / WOLFGANG RATTAYAleksandar Dragović, fudbaler Bajera iz Leverkuzena
Aleksandar Dragović, fudbaler Bajera iz Leverkuzena - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aleksandar Dragović, koji se dovodio u vezu sa Crvenom zvezde, neće ove zime pojačati klub iz Ljutice Bogdana.

O dolasku Austrijanca srpskog porekla u Zvezdu spekulisalo se nedeljama, ali je on u međuvremenu dobio šansu u Bajeru iz Leverkuzena i iskoristio ju je na pravi način.

Dragoviću ističe ugovor narednog leta, te će klubovi moći da pregovaraju sa njim od prvog januara, međutim, posle odličnih partija za njegove usluge biće zainteresovani mnogi finansijski moćniji klubovi od Zvezde.

Šansu da ga izdrži može da iskoristi i nemački bundesligaš čiji je sportski direktor Rudi Feler izjavio da će Dragović biti u ekipi makar do kraja sezone.

Degenek i Marin - Sputnik Srbija
Srbin iz dijaspore, a igra fudbal? Smeši mu se dres Zvezde

„To više uopšte nije pitanje i on to zna. Naročito od februara i marta su nam potrebni igrači. Potrebni su nam svi“, rekao je Feler i dodao:

„Radio je sjajan posao u svakoj utakmici, bez obzira da li je igrao štopera ili beka. Kad vam zatreba, tu je. Bio je jedan od ključnih igrača u našem uspehu.“

O potencijalnom dolasku Dragovića u Zvezdu prvi je počeo da priča generalni direktor Zvezdan Terzić koji je izjavio kako postoji obostrana želja.

„Dragović ima veliku želju da dođe, a i mi želimo njegov dolazak. Razgovarali jesmo, postoji kontakt. Njemu sledeće godine ističe ugovor u Leverkuzenu, ali smo svedoci da je dao gol u poslednjem kolu, bio u timu kola, tako da je to otežavajuća okolnost. A situacija u današnjem fudbalu se menja iz minuta u minut, tako da ćemo videti kako će se sve to odigrati. Razgovaraćemo u svakom slučaju“, rekao je Terzić pre nekoliko meseci za TV Prva.

U ovom trenutku teško je očekivati novog „gastarbajtera“ u crveno-belom dresu. Pre nekoliko dana pisali smo o tome kako je Zvezda sigurno mesto za reprezentativca drugih zemalja, a srpskog porekla.

Santos ne priznaje Mesijev rekord

Junajted pobeđuje šampionski – da li se titula konačno vraća na Old Traford?

Dali ste svoj sud o selektoru – Srbija je u velikom problemu

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala