Prokletstvo slavnog kluba dobilo objašnjenje u „Diznijevom“ crtaću /video/

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaDerik Rouz i Džordž Hil u duelu na meču Niksa i Jute.
Derik Rouz i Džordž Hil u duelu na meču Niksa i Jute. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Njujork Niksi već decenijama ne uspevaju da ostvare bolje rezultate u NBA. Sada je ceo svet konačno saznao — zašto.

„Piksarov“ film „Duša“ bavi se dogodovštinama džez muzičara koji se nesrećnim slučajem odvoji od sopstvene duše i pokušava da je ponovo spoji sa svojim telom. Tokom potrage sklapa prijateljstvo sa drugom dušom, Dušom 22, koja u nekom trenutku priznaje da je godinama „mrsila konce“ Niksima.

Svi su bili ubeđeni da su Niksi prokleti, a sada je stigla i potvrda.

​Nije slučajno da su se baš Niksi našli na meti ovog animiranog ostvarenja. Naime, jedan od scenarista, Kemp Pauers, vatreni je navijač ovog njujorškog NBA-ligaša. Da je ta šala bila njegova ideja potvrdio je na Tviteru.

​„Za sve one koji su se raspitivali, da, ja sam odgovoran za šalu na račun Niksa u Piksarovoj 'Duši'. Celog života sam vatreni navijač Niksa. I pored ogromnog budžeta, poslednji put su osvojili prvenstvo 1973. — godine kad sam ja rođen. Mislim da mi to daje za pravo da se našalim na takav način“, objasio je Pauers.

Franšiza je godinama u problemu, ne uspeva da opravda očekivanja, pa navijačima ostaje samo da gledaju u leđa manje popularnim rivalima i — da zbijaju šale na sopstveni račun.

Još jedna „sportska“ šala napravljena je na račun Tetrisa, koji je, navodno, od produhovljenog hipika napravio „izgubljenu dušu“.

„Duša“, novi crtani film proslavljenog studija „Piksar“, na „Diznijevom“ se striming servisu pojavila na katolički Božić, a u naše bioskope stiže krajem januara.

► Najveće brukanje u istoriji NBA lige – 50 razlike na poluvremenu! /video/

► Jokić piše istoriju ─ učinio nešto što niko nije već 52 godine /video/

► Ruski trener kao Maraja Keri /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala