Potvrđeno: Ruske vakcine u Srbiji do kraja ove godine

© Sputnik / Sputnik / Uđi u bazu fotografijaProizvodnja vakcine "Sputnjik Ve"
Proizvodnja vakcine Sputnjik Ve  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prvi kontigent ruskih vakcina protiv kovid-19 biće isporučen Srbiji do kraja ove godine, rekao je danas ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko tokom sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom.

Ambasador Bocan-Harčenko zahvalio je ministru na angažovanju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova prilikom spasavanja ruskih državljana iz snežnih nameta u blizini Zlatibora, dok je Vulin istakao da MUP Srbije preduzima sve mere i aktivnosti po pitanju bezbednosti svih građana i da ruski državljani mogu uvek da se osećaju sigurno u našoj zemlji.

U saopštenju MUP-a je ukazao da je na sastanku bilo reči o nastavku saradnje dveju zemalja u oblasti borbe protiv terorizma, organizovanog i visokotehnološkog kriminala, ilegalne trgovine narkoticima i iregularnih migracija.

Vulin je tom prilikom istakao da će MUP Srbije nastaviti dalju saradnju sa svim bezbednosnim institucijama Ruske Federacije, kao i da će planirane obuke i zajedničke aktivnosti biti nastavljene po normalizaciji epidemiološke situacije.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala