Kladionice reagovale zbog Jokićevih strašnih partija /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić
Nikola Jokić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, igra odlično na početku sezone i to hoće da iskoriste iskusni kladioničari time što uplaćuju novac na to da će biti MVP sezone 2020/2021.

Srpski košarkaš u prva tri meča prosečno beleži tripl-dabl, igra na nivou iz plej-ofa i trenutno je jedan od najboljih igrača u NBA.

U prvom meču Jokić je ostvario učinak od 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija, u drugom je imao 24/9/10, dok je u trećem došao do rekorda po broju uspešnih dodavanja za centra.

Centar Denver Nagetsa predvodio je ekipu do pobede nad Hjustonom, a meč je završio sa 19 poena, 12 skokova i 18 asistencija.

Kroz tri meča srpski košarkaš prosečno beleži 24 poena, 12 skokova, 14 asistencija, 1,3 ukradene lopte i jednu blokadu.

Elem, pre starta takmičarske godine najveće šanse u trci za MVP-ija davane su Luki Dončiću, Janisu Adetokumbu, Stefu Kariju, Lebronu Džejmsu i ostalim zvezdama, a ime Nikole Jokića nalazilo se na jedanaestom mestu.

Kvota na srpskog košarkaša bila je 26, što znači da biste na uloženih 100 dinara mogli da dobijete 2.600.

Ipak, nakon furioznog starta centra Nagetsa kvota je krenula naglo da pada. Ljudi su masovno krenuli da uplaćuju novac na to da će Jokić biti MVP i bukmejkeri su morali da reaguju.

Poznata američka kladionica „Draft Kings Sportsbuk“ oborila je kvotu na 19, te ako danas kod njih uplatite novac očekuje vas manja svota u odnosu na početak godine.

​Kako Jokić igra ne bi nas čudilo da uskoro uđe u najuži krug kandidata za najkorisnijeg igrača gde se nalaze Dončić, Adetokumbo, Kari, Džejms, Dejvis, Harden, Lenard, Durent...

Najmanja kvota trenutno je na slovenčakog reprezentativca – pet.

Jokić tripl-dablom presudio Hjustonu, Bogdan odličan u pobedi Atlante /video/

Bogdan uči saigrače da psuju na srpskom kao čuveni Kobi /video/

Jokić piše istoriju ─ učinio nešto što niko nije već 52 godine /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala