U legendarnoj „sedmici“ je davio rivala – i ostao bez kazne /foto/

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaEdinson Kavani
Edinson Kavani - Sputnik Srbija
Pratite nas
Edinson Kavani, reprezentativac Urugvaja, u finišu karijere je obukao dres Mančester junajteda, ali se na naslovnim stranama nije našao zbog golova.

Doskorašnji igrač Pari Sen Žermena je tokom utakmice protiv Evertona uhvatio za vrat defanzivca protivničke ekipe Jerija Minu i odgurnuo ga, ali neće biti kažnjen za takav nesportski potez.

​Fudbalska asocijacija Engleske je objavila da je arbitar Endi Medli mogao da vidi celu situaciju i da nije reagovao, što je uzeto kao razlog za odbacivanje prijave protiv Kavanija.

Urugvajac nije dobio crveni karton za nasrtaj na rivala, ostao je na terenu i postigao gol u 88. minutu.

Dok je slučaj bio aktivan, menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je izjavio da je Kavani zahtevao da u tom klubu ponese legendarni broj sedam, koji su proslavili Erik Kantona, Dejvid Bekam, Kristijano Ronaldo...

„To je bila prva stvar koju je pomenuo, da želi taj broj. Nema sumnje da je on čovek koji može da ponese breme tog broja“, istakao je Solskjer.

Kavani ima 33 godine, slavu je stekao u Palermu, a potom je nastupao za Napoli i PSŽ pre nego što je prošlog leta, kao slobodan igrač, stigao u Mančester.

► Ruski trener kao Maraja Keri /video/

► Decenijska životna drama slavnog fudbalera: „Hoću da umrem na terenu“

► Zamenio je Bilića i odmah digao prašinu – šokirao je šampiona /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala