Zamenio je Bilića i odmah digao prašinu – šokirao je šampiona /video/

© REUTERS / CLIVE BRUNSKILLSem Olerdajs, engleski fudbalski trener
Sem Olerdajs, engleski fudbalski trener - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbaleri Liverpula „okliznuli“ su se i izgubili bodove na domaćem terenu, na debiju Sema Olerdajsa za Vest Bromič Albion.

Šampion Engleske je u 15. kolu Premijer lige remizirao rezultatom 1:1 sa VBA.

To je bio prvi meč Sema Olerdajsa, iskusnog engleskog menadžera, koji je na klupi svog novog tima zamenio hrvatskog stručnjaka Slavena Bilića.

Redsi su poveli u 12. minutu golom Sadija Manea i potpuno preuzeli kontrolu nad utakmicom.

VBA je na prethodnih sedam mečeva u gostima dao pet golova, pa su ih svi ubrzo otpisali, pogotovo nakon što su tako rano primili gol, ali...

U 82. minutu usledio je šok na Enfildu, pošto je Nigerijac Semi Adžaji nadskočio Fabinja, pa loptu od stative poslao iza leđa Alisona Bekera.

Veliku šansu da ipak dođe do sva tri boda Liverpul je imao pred istek regularnog toka, ali je Sem Džonston fenomenalno reagovao i odbranio pokušaj Roberta Firmina.

VBA se i dalje nalazi u jako lošoj poziciji, pošto ima samo osam bodova i iza njega je samo Šefild junajted sa dva, dok mu Fulam beži jednu pobedu.

Ipak, Veliki Sem je najavio bolje vreme za navijače Vest Broma, te rasplamsao nadu istih da ove sezone mogu da ne ispadnu iz lige.

Podsetimo, 66-godišnji stručnjak je u karijeri vodio veliki broj premijarligaških klubova, šesto osrednjeg ili slabog kvaliteta, ali nikada nije ispao iz elitnog takmičenja.

Dmitrović za Sputnjik: Stiglo pivo od vanzemaljca Mesija, popiću jedno za Novu godinu

„Baka i deka su bili u Aušvicu, ona i dalje ima istetoviran broj iz logora“

Superagent odvodi Jovića na Ostrvo?

Plasman obezedio SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala