Neobičan događaj u Visokom: Morali da otkopaju grob jer se čulo lupanje

CC0 / Pixabay / Groblje
Groblje - Sputnik Srbija
Pratite nas
Neobičan događaj koji ovih dana intrigira javnost u Bosni i Hercegovini desio na groblju u Visokom, kada se tokom sahrane začulo lupanje koje je dopiralo iz groba.

Prisutni su odmah pozvali Hitnu pomoć, policiju i ekipu „Gradskog groblja“, koji su zbog lupanja otkopali grob i utvrdili da se ništa natprirodno nije desilo.

Glavni imam islamske zajednice u Visokom, efendija Čakalović, potvrdio je da se čula lupnjava, ali da sve priče o tome da su „našli krvave ruke, da je čovek oživeo“, nisu tačne, preneo je „Avaz“.

Jela piramida // - Sputnik Srbija
Od senzacije do naučnog otkrića: Bosanske piramide spasavaju čovečanstvo (foto, video)
„Nikakva natprirodna stvar se nije desila, niti je čovek oživeo niti se šta dogodilo. Moram i ovako da demantujem, jer narod svašta sada priča. A te priče treba sprečiti. Bio je tu i sin i imam. Nije bilo svejedno jer su svi čuli lupkanje, ali su oni, plašeći se da nije oživeo, zvali da se otkopa. I njegov sin je rekao da je to nemoguće jer je 48 sati čovek bio već u mrtvačnici. Da je oživeo u mrtvačnici, pa i nekako, ali tu, u takvim uslovima, ne“, rekao je imam Čakalović.

On je napomenuo da je sanduk bio malo širi i da je moguće da su se daske, koje se stavljaju kao nasloni, razmakle i udarile o sanduk.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala