Miha je opet najjači u prekidima: Nekada slobodnjaci, sada motivacioni govori

© REUTERS / DANIELE MASCOLOSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija
Pratite nas
Siniša Mihajlović - prva asocijacija na pomen njegovog imena jerazorna levica, slobodni udarci posle kojih su se tresle mreže, a golmani od muke „čupali kosu“.

Majstor prekida bio je Siniša Mihajlović kao fudbaler. Nadavao se levonogi bombarder iz Borova sela efektnih pogodaka, počev od Crvene zvezde preko Lacija do Intera, kao i reprezentacije Jugoslavije.

Ipak, i sada je Miha kao trener Bolonje majstor prekida, samo što su danas u pitanju neverovatni motivacioni govori koje na poluvremenu održi svojim učenicima, pa kao preporođeni ponovo istrče na teren i suprotstave se rivalu.

​Upravo to je bio slučaj u poslednjem odigranom kolu Serije A gde je Bolonja iščupala bod u okršaju sa favorizovanom Atalantom (2:2).

Slutilo je na potop Mihajlovićevog tima posle prvih 45 minuta, koji je na svom terenu gubio od „boginje provincije“. Luis Muriel je s dva brza gola u 22. i 23. minutu poveo Atalantu ka sigurnom vođstvu i mirisalo je na nova tri boda tima iz Bergama, ali...

Nije tako mislio temperamentni Srbin, koji je očitao bukvicu svojim učenicima, pa su motivisani izašli na teren i s dva pogotka u mreži Atalante preko Tomijasua i Paza stigli do trećeg uzastopnog remija ove sezone.

Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija
Mihajlović: Ne mogu da tražim više, ostao sam živ

Interesantno, tri kola unazad Bolonja čitave sezone nije znala za remi, a onda ih je nanizala čak tri.

I sva tri puta Mihajlovićev tim je prvi vadio loptu iz mreže. Protiv Torina (1:1) i protiv Specije (2:2). Protiv Specije je Bolonja gubila 1:0 na poluvremenu, da bi u nastavku primila novi pogodak, ali su „Sinišini lavovi“ preko Domingeza i Muse Baroua pokazali karakter i iščupali bitan bod.

Posle 14 odigranih kola Serije A Bolonja ima 15 bodova i nalazi se na 13. poziciji na tabeli.

► Turci pišu: Ljajić se opija, a za sve su krivi jedna žena i saigrač iz reprezentacije  

► Nova bruka za srpski fudbal – igrači protestom traže svoje plate

► Odlazak najveće legende virtuelnog fudbala – umro Maksim Cigalko

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala