Glava šampiona – Novak po pljusku trenirao na Divčibarama /video/

© AP Photo / Alfredo FalconeNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, uveliko se sprema za predstojeću godinu.

Đoković se nalazi u Srbiji gde naporno trenira za 19 profesionalnu sezonu na ATP turu. Prvi reket sveta trenutno vreme provodi na Divčibarama u hotelu kapitena košarkaške reprezentacije Srbije – Miloša Teodosića.

Poznato je da Novak voli da trenira u prirodi, da se hrani tom energijom, te ga logično kiša ne može sprečiti da istrči zacrtanu rutu tog dana.

Najboljeg tenisera sveta snimili su meštani i video se ubrzo našao na društvenim mrežama.

Divčibare su, inače, samo jedna od Novakovih stanica na putu obilaska svoje zemlje. Nedavno je bio na Tari i Drini, kao i na Fruškoj Gori, a najavljeno je da će na svojoj poslednjoj destinaciji ostati nekoliko dana.

Đoković je očekivano lepo primljen na Divčibarama gde je na poklon dobio rakiju sa likom vođe četničkog pokreta, Dragoljuba Draže Mihajlovića.

Hrvatska javnost, tačnije „Jutarnji list“ osudio je takav potez Novaka navodeći da se „slikao sa flašom rakije koja nosi ime ratnog zločinca“.

Đokovića, očekivano, ovakvi komentari ne dotiču i video koji se pojavio na mrežama samo pokazuje volju i želju da cementira svoje mesto na vrhu istorije tenisa.

​► Novak na meti i Hrvata – zbog „Dražine rakije“ /foto/

​► Hajde, izređajte se – posle Britanaca i Amerikanci vređaju Đokovića

​► Britanijo, ko je, zapravo, „kovidiot“?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala