„Kada biste samo videli kakva dodavanja Jokić pokušava na treningu“ /video/

© AP Photo / Mark J. TerrillNikola Jokić u dresu Denver Nagetsa
Nikola Jokić u dresu Denver Nagetsa - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ar Džej Hempton, mladi košarkaš Denver Nagetsa, na zanimljiv način prokomentarisao je dodavanje Nikole Jokića protiv Sakramento Kingsa.

Od kada je došao u ligu zaštitni znak srpskog košarkaša su atraktivne asistencije. Nijedan centar u istoriji NBA nije delio takva dodavanja i sada nas s vremena na vreme podseti na svoju lucidnost.

Reprezentativac Srbije lako je mogao da ima i više od 14 uspešnih dodavanja protiv Kingsa da su saigrači pogodili kada bi ih on pronašao.

Jedna od takvih situacija, kada košarkaš Denvera nije pogodio na pâs Jokića, desila se u produžetku na dva i po minuta do kraja.

U ovoj sekvenci lako može da se vidi sva genijalnost našeg igrača. Nalazio se na liniji za tri poena, spustio je loptu na parket, krenuo ka sredini da igra leđima protiv nižeg igrača i svi su očekivali da će napasti „mismeč“.

Ipak, u tom trenutku usledio je fenomenalan pâs u korner gde se nalazio Vil Barton. Nikola je bez gledanja dodao loptu pravo u ruke krilnom igraču Denvera koji nije uspeo da pogodi trojku.

Ovo dodavanje na Tviteru prokomentarisao je pomenuti Hempton.

„Kada biste samo mogli da vidite kakva dodavanja pokušava na treningu“, napisao je „ruki“ Nagetsa.

Jokić je protiv Kingsa odigrao skoro pa perfektnu partiju upisavši 29 poena, 15 skokova i 14 asistencija. Centar iz Sombora uz to je imao i nekoliko izgubljenih lopti, od kojih je jedna bila u poslednjim sekundama duela.

Jokića i Denver u petak na subotu čeka duel sa LA Klipersima (04.30) što će biti repriza polufinala zapadne konferencije iz prošle sezone.

Nikola Jokić ima jedan novi zadatak /video/

Haos u Hjustonu sprečio debi srpskog jednoroga

Adetokumbo u prvom meču pokazao najveću slabost /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala