Mediji: Uhapšeni migranti koji su zlostavljali devojku u kampu

© Foto : Tviter/ProkrastinatorIncident u Bogovađi
Incident u Bogovađi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Migranti koji su juče izazvali incident u Bogovođi kod Lajkovca kada su terali devojku da ljudi prostirku za klanjanje uhapšeni su danas.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su osumnjičene migrante nasilnike, i oni će uz krivičnu prijavu biti predati tužiocu, prenose mediji.

Podsetimo, na društvenim mrežama kruži skandalozan snimak iz migrantskog kampa u Bogovađi kod Lajkovca, na kom se vide migranati kako vandalističkim urlicima primoravaju radnicu kampa, koja je slučajno nagazila prostirku za molitvu, da je poljubi i na taj način se izvini svima.

Naime, jedan od migranata koji se pripremao za molitvu izašao je u hodnik u kom je pružio prostirku. U tom trenutku je kroz uzani hodnik pokušala da prođe i devojka zaposlena u Komesarijatu i kako nije bilo mesta, radnica je slučajno nagazila na nju, kako bi došla do drugih soba.

​Nastao je opšti haos. Migranti su organizovali pobunu, izbezumljenu ženu opkolili, te se dovodi u pitanje šta bi bilo da u međuvremenu nije naišlo obezbeđenje kao i kolega iz komeserijata koji su uspeli da rulju izvuku napolje.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala