Sukob Srba u Izraelu – bivši napadač Zvezde trpeo uvrede tokom meča

© AFP 2023 / JACK GUEZAleksandar Pešić, Makabi Tel Aviv
Aleksandar Pešić, Makabi Tel Aviv - Sputnik Srbija
Pratite nas
Aleksandar Pešić, fudbaler Makabija iz Tel Aviva, našao se na udaru pomoćnog trenera Beirata Slobodana Drapića na utakmici između dve ekipe.

Makabi je pobedio Beirat 1:0, a na početku drugog poluvremena desio se nesporazum koji je brzo eskalirao.

Pešić je trebalo da vrati loptu rivalu, nakon što je ona izbačena jer se jednom fudbaleru ukazivala pomoć, i to je uradio tako što je poslao loptu u gol aut.

Drapić to nije dobro podneo i kraj aut linije je uputio nekoliko psovki na račun bivšeg napadača Crvene zvezde.

Pešić je kasnije, u intervjuu za Sportski žurnal, objasnio da nije imao nikakvu lošu nameru i da je štoperima protivničkog tima rekao da krenu polako otpozadi i da ih on neće odmah napadati.

Drapić je posle meča rekao:

„Bio sam ljut na jednog igrača Makabija što nam nije vratio loptu u noge. Rekli smo neke stvari jedan drugome, a ako se Pešić uvredio, izvinjavam se“.

Slobodan Drapić, koji je 2012. bio pomoćnik u stručnom štabu Avrama Granta u Partizanu, skoro ceo život proveo je igrajući i radeći u Izraelu.

Malo posle njegove izjave oglasio se i Pešić na Instagramu, čime je stavio tačku na ovaj slučaj:

„Gospodine Drapiću, časni i pošteni ljudi priznaju svoju grešku. Dobro znate kakve ste uvrede uputili meni, kao što dobro znate da Vam ja nijednom uvredom nisam uzvratio. Ovo je moja poslednja izjava povodom ove situacije. Hvala“, napisao je Pešić.

Drapić ima 55 godina, igračku karijeru je počeo u Novom Sadu, a od 1988. do 1995. igrao je za Makabi Netanju. Tamo je počeo i trenersku karijeru početkom 2000. i u karijeri je bio u mnogim izraelskim klubovima.

Sa druge strane ovo je Pešiću prva sezona u Izrealu, u Zvezdi je igrao u sezoni 2017/2018 i posle toga je igrao u Al Itihadu, Seulu i sada Makabiju.

Navijači vatrenim spektaklom poslali Milan sa vrha u novu godinu!

Vlahović za Sputnjik otkrio zašto nije uzeo Ronaldov dres /foto/

Piksi ima prepreke, Paunović i Milojević su „odbili“, a Lalatović?

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala