Sergejeve lopte „imaju oči“, zna to najbolje Imobile

© AFP 2023 / FILIPPO MONTEFORTESergej Milinković-Savić
Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Milan je u derbiju 14. kola Serije A pobedio Lacio posle velike borbe, golom Tea Ernandeza u 92. minutu (3:2), ali je potez utakmice bila asistencija Sergeja Milinković-Savića.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, čiji je gol protiv Norvežana u polufinalu baraža za odlazak na Evro oduševio fudbalski svet, kada je bezobrazno „bocnuo“ protivničkog golmana, koji je bukvalno bio na gol liniji, ovoga puta je izveo novu magiju na "zelenom tepihu".

Igrao se 59. minut velikog derbija, a vezista Lacija je bez gledanja, iz prve, slabijom levom nogom, prebacio kompletnu odbranu Milana i „spojio s golom“ Ćira Imobilea, koji je rezantnim udarcem levom nogom, samo prosledio loptu u malu mrežu Donaruminog gola.

Neverovatna asistencija koja je i najzahtevnije ljubitelje fudbala ostavila bez daha.

Inače, Sergej i Imobile imaju zaista fantastičnu saradnju, pa je Srbin svojim lucidnim dodavanjima i te kako uticao da prošle sezone Italijan sa 36 pogodaka bude prvi strelac Serije A, i da odnese pobedu po broju datih golova u jednoj sezoni ispred Kristijana Ronalda.

 Luka Jović  - Sputnik Srbija
Da li je ovo kraj Luke Jovića u Realu? Zidan ga ignorisao na rođendan

Milinković-Savić je u aktuelnoj sezoni Serije A postigao tri gola uz četiri asistencije i jasno je da igra Rimljana, koji su trenutno osmi na tabeli, umnogome zavisi od njega.

Zato i ne čudi što se za standardnog reprezentativca Srbije odavno raspituju brojni evropski velikani, od Real Madrida, preko Mančester junajteda, do Pari Sen Žermena i Juventusa.

► Arsenal na nikad nižim granama, a Emeri ruši rekorde sa „žutom podmornicom“

► PSŽ uručio otkaz Tuhelu posle 4:0 – poznat naslednik

► Navijači vatrenim spektaklom poslali Milan sa vrha u novu godinu! /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala