Adetokumbo u prvom meču pokazao najveću slabost /video/

© AP Photo / Petros Giannakouris Grčki reprezentativac Janis Adetokumbo
 Grčki reprezentativac Janis Adetokumbo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Janis Adetokumbo, aktuelni dvostruki MVP NBA lige, igrao je odličan meč protiv Bostona sve do poslednjih trenutaka utakmice.

Adetokumbo, koji se još nije dokazao kao pobednik u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, na kraju je ispao tragičar jer je propustio šansu da sa linije za slobodna bacanja donese produžetak ekipi.

Toj situaciji prethodio je koš Džejsona Tejtuma koji je pogodio trojku upravo preko grčkog košarkaša.

Do kraja meča je ostalo svega 0,6 sekundi i Milvokiju je ostalo jedino da pokuša da nabaci loptu na obruč i da tamo neko od visokih igrača smesti loptu u koš.

Pâs je išao na Adetokumba, arbitri su dosudili faul Tristana Tompsona i grčki košarkaš je dobio šansu da uvede meč u produžetak. Prvo bacanje je pogodio, drugo je promašio i rezultat je ostao 122:121 za Seltikse.

Već u prvoj utakmici takmičarske godine u punom sjaju smo mogli da vidimo nedostatak dvostrukog najkorisnijeg košarkaša u ligi.

Kada je utakmica na liniji i kada treba da se pokaže ko je od čega satkan, Adetokumbo je često znao da podbaci, baš kao protiv Bostona.

Prošlih sezona pričalo se kako Janis nema šampionsku podršku oko sebe, te da zbog toga ne može da uradi više sa Milvokijem u plej-ofu.

Ove to izgleda mnogo bolje sa Džruom Holidejem, ali grčki košarkaš će morati da napravi iskorak i ovakve situacije kao protiv Bostona reševa hladnokrvno.

Haos u Hjustonu sprečio debi srpskog jednoroga

Tripl-dabl tragičara Jokića, Bogdanović debitovao u pobedi Atlante

Amerikanac suspendovan zbog udarca pesnicom Petruševa /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala