FSB: Navaljni ima plan da diskredituje ruske specijalne službe

© COS FSB RF / Uđi u bazu fotografijaPripadnici FSB tokom akcije hapšenja
Pripadnici FSB tokom akcije hapšenja - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Istraga“ Alekseja Navaljnog o navodnim merama koje su preduzete protiv njega predstavlja isplaniranu provokaciju, saopštio je FSB Rusije.
„Takozvana „istraga“ koju je na internetu objavio Aleksej Navaljni o navodnim preduzetim merama protiv njega predstavlja isplaniranu provokaciju, koja je usmerena na diskreditaciju FSB Rusije i pripadnika organa federalne službe bezbednosti, čije izvođenje ne bi bilo moguće bez organizovane i tehničke podrške stranih specijalnih službi“, navodi se u saopštenju.

FSB kaže da je, snimak koji je objavio Navaljni sa „telefonskim razgovorom“ - falsifikat. Organizovana je provera, čijim rezultatima će biti data proceduralna ocena.

„Upotreba metode zamene pretplatničkih brojeva je poznati način rada stranih specijalnih službi, ranije više puta korišćena u antiruskim akcijama, što onemogućava identifikaciju stvarnih učesnika razgovora“, dodaje se u saopštenju.

Ranije je Navaljni objavio još jedno istraživanje, navodne, umešanosti pripadnika FSB u njegovu hospitalizaciju. Između ostalog, bio je objavljen razgovor sa čovekom kojeg sam opozicionar naziva službenikom specijalnih službi.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala