Drama na Kelebiji: Iskočio iz kamiona i počeo da beži sa 81.000 evra, brzo je uhvaćen

Pratite nasTelegramOdyssey
Prilikom carinske kontrole na graničnom prelazu Kelebija, vozač kamiona uzeo je gornji deo trenerke ispod krevetskog dušeka, iskočio iz kabine i počeo da beži. Vrlo brzo je savladan, a u džepovima trenerke nalazile su se četiri koverte sa ukupno 81.000 evra.

Carinici su juče oko 11 časova na osnovu međusobnih prijava dvojice vozača da u kamionima krijumčare drogu, zajedno sa kolegama iz granične policije krenuli da izvrše detaljan pregled, prenosi RTS.

Kada su došli do jednog od kamiona, domaćih registarskih oznaka, koji je bio u izlaznoj koloni formiranoj ka prelazu Kelebija, 42-godišnji vozač iz Vrnjačke Banje rekao im je da je kamion prazan i da je krenuo na utovar robe u Poljsku.

Nakon detaljnog pregleda tovarnog dela koji je zaista bio prazan, carinici su zatražili da vozač otvori i kabinu kako bi i ona bila pregledana.

Vozač je to učinio, ušao unutra, izvukao ispod krevetskog dušeka gornji deo trenerke, sa kojim je iskočio iz kabine i počeo da beži.

Vrlo brzo je savladan, nakon čega se ispostavilo da je razlog za takvu reakciju bilo to što su se u džepovima pomenute trenerke nalazile četiri koverte sa ukupno 81.000 evra.

Kako nije imao nikakvu dokumentaciju o poreklu gotovine koju je krio ispod dušeka, vraćena mu je dozvoljena suma od 10.000 evra, dok će o ostatku novca odlučivati nadležni sud u prekršajnom postupku.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala