Košarkaši Zvezde u izolaciji, odložen meč sa Cedevitom!

© Foto : ABA/FMPMarko Jagodić-Kuridža, Crvena zvezda košarka
Marko Jagodić-Kuridža, Crvena zvezda košarka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da su nakon redovnih testiranja prvog tima i stručnog štaba, koja su obavljena pred utakmicu 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, identifikovani pozitivni i oboleli na virus Kovid 19.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo vam u celosti i bez redakcijskih izmena:

„U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mere kućne izolacije.

Shodno tome, utakmica 11. kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom koja je trebalo da se odigra u nedelju uveče se odlaže, a novi termin biće saopšten naknadno. Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je i Evroliga.

Do pristizanja rezultata ponovnih testiranja, sprovođenja detaljnih zdravstvenih pregleda i isteka inkubacionog perioda, sve dalje sportske aktivnosti prvog tima se supenduju, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima KK Crvena zvezda blagovremeno ćemo obavestiti javnost“, navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Katastrofa Alimpijevića u Istanbulu – Fener konačno pobedio

Zvezde u usponu – ovi košarkaši napraviće „bum“ u NBA

Kokoškov dovodi Amerikanca srpskog porekla u Fenerbahče

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala