Šestogodišnjakinja iz Rusije među najplaćenijim jutjuberima na svetu /foto/

CC0 / / Devojčica u polju cveća
Devojčica u polju cveća - Sputnik Srbija
Pratite nas
Šestogodišnja Anastasija Radžinska, rođena u Rusiji, uvrštena je na „Forbsovu“ listu najbogatijih jutjubera na svetu, sa  rekordnim brojem pregleda na kanalu.

Anastasija ima svoj kanal pod nazivom „Nastja“ i sedma je najbogatija jutjuberka na svetu, a u 2020. godini dostigla je 39 milijardi pregleda. Njena zarada je navodno iznosi 18,5 miliona dolara za 12 meseci.

Rođena je u ruskom gradu Krasnodaru na jugu zemlje, a ona i njena porodica sada žive na Floridi u SAD.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Like Nastya (@likenastya)

Kanal na video-platformi vode Nastja, kao i njena porodica, a ima oko 65,8 miliona pretplatnika – što je ujedno i najveća brojka među najboljih deset po „Frobsovoj“ listi jutjub zvezda. Ona se na snimcima igra lego-kockicama, obavlja kućne poslove, a u novije vreme objašnjava pandemiju na  način koji druga deca mogu da shvate.

„Forbs“ opisuje Nastjine video-snimke kao „živopisne“ i „izražajne“. I pošto govori jednostavnim jezikom, savršeni su za njenu globalnu publiku, piše RT.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Like Nastya (@likenastya)

Od svog debija na listi prošle godine, kada je Anastasija proglašena za treću najbogatiju zvezdu, devojčica je napredovala. Sticala je popularnost na Tik-toku, gde je prati tri miliona korisnika, a svoj program licenciranja navodno će pokrenuti sledeće godine.

Nastjina porodica ima 10 kanala na platformi, a pretplatnika ukupno više od 190 miliona.

Ali Nastja nije, naravno, jedina omladinka koja je zaradila bogatstvo od Jutjuba. Zarađivač broj jedan je Rajan Kaji, koji je karijeru na platformi započeo serijom video-snimaka sa „otpakivanjem“, na kojima devetogodišnjak otvara pakovanje novih igara i igračaka, a zatim se igra njima. Zaradio je ogromnih 29,5 miliona dolara.
Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Like Nastya (@likenastya)

A tu je i Džimi Donaldson, čiji je pseudonim Mister Bist. Zaradio je još uvek impresivnih 24 miliona dolara i identifikovan je kao najveća nova Jutjubova zvezda. Ovaj 22-godišnjak objavljuje trikove koji privlače pažnju u koje ulaže sate posla, a prihodi od oglašavanja omogućavaju mu da donira hiljade dolara u dobrotvorne svrhe, dokazujući da ima socijalnu savest, kao i poslovnu oštroumnost.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Objava koju deli Like Nastya (@likenastya)

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala