Filipovski: Ili ćemo se dići ili propasti

© Foto : ABA/Partizan NISSašo Filipovski Partizan
Sašo Filipovski Partizan  - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sašo Filipovski, trener Partizana, rekao je da postoje dve opcije za klub nakon ubedljivog poraza od Krke: ili će se ekipa dići, ili će propasti.

Košarkaši Partizana izgubili su na gostovanju u Novom Mestu 69:50.

„Teško je pričati posle ove utakmice. Sramota me je i razočaran sam. Zaslužena pobeda Krke, odigrali su lepu utakmicu. Naleteli smo na minu i mogu da čestitam Krki. Što te ne ubije to ojača, samo to treba preživeti. Od pet na nula i putovanja nema napretka. Sada treba da iskoristimo dane pred nama za rad. Imamo sedam dana da radimo, imamo Veneciju. Verujem u rad, ne previše u priču. Razočaran sam i pogođen raspletom ove utakmice. Postoje dve opcije: ili se digneš ili propadneš. Ja ću dati svoj maksimum da se dignemo i da treningom dobijemo nazad kvalitet igre koji smo pokazali. Gubili smo neke utakmice za jedan poen, ali danas je to bila mina gde smo potpuno podbacili u napadu“, rekao je Filipovski posle meča.

Filipovski je dodao da je on kriv za poraz.

„Videćemo, nije sve samo na meni. Treba da se vidi šta i kako. Treba razgovarati i sa igračima i menadžmentom da nađemo zajedničku tačku. Najlakše je pokazati prstom. Prvo treba da ukažem na moju odgovornost. Ja sam kriv za ovaj poraz“.

„Ja verujem da može, ali treba da se radi. Reči ne pričaju mnogo nego teren“, zaključio je trener Partizana.

Crno-beli posle jedanaest odigranih utakmica imaju skor od pet pobeda i šest poraza, i nalaze se daleko od plasman u plej-of.

Debakl Partizana u Novom Mestu

Paradoks košarke na Jadranu: Jedna ekipa se udavila, a šest i dalje pliva u Evropi

Najbolji na svetu dolazi iz Srbije, a tek treba da zavlada Amerikom /video/

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala