Tom Kruz pobesneo na članove ekipe tokom snimanja filma „Nemoguća misija 7“

© Flickr / Gage SkidmoreTom Kruz
Tom Kruz - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tom Kruz, jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca i producenata, pobesneo je na članove ekipe tokom snimanja sedmog nastavka filma „Nemoguća misija“ jer se nisu poštovali mere propisane zbog epidemije novog virusa korona.

Taj momenat zabeležen je na audio-snimku čiji je sadržaj procureo u javnost i na kojem se čuje da Tom Kruz nije birao reči oštro kritikujući saradnike.

Kruz im je navodno zapretio da će da „lete iz ekipe“ ako se ne budu pridržavali epidemioloških mera, objavio je „San“.

​Holivudski glumac je izgubio živce kada je video dvojicu članove ekipe da ispred kompjutera stoje na manje od metar udaljenosti jedan od drugog.

​I magazin „Varajeti“ je, pozivajući se na dva izvora bliska produkciji, objavio da se sve to odigralo tokom snimanja filma u Britaniji.

„Možete to da kažete ljudima koji gube svoje j.... kuće jer nam se industrija zatvara. To im neće platiti hranu ili školovanje“, rekao je, između ostalog, Kruz preteći otkazima.

Kruz je, inače, veoma rigidan po pitanju poštovanja mera protiv Kovida-19.

​Ovakav Kruzov nastup pokrenuo je veliki broj komentara na društvenim mrežama. Neki su ga ocenili smešnim, a drugi su podržali holivudskog glumca.

Snimanje filma „Nemoguća misija 7“ bilo je na neko vreme prekinuto sredinom oktobra jer je 12 članova ekipe u Italiji bilo pozitivno na virus korona.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala