Pad aviona na Kozari: Izvučena tela poginulih članova posade

CC0 / / Sportski avion
Sportski avion - Sputnik Srbija
Pratite nas
Tela Beograđanina I. I. i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, izvučena su sa mesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci.

Potraga za njima okončana je juče posle podne, a istraga, koja je prekinuta u petak uveče, nastavljena je danas, piše banjalučki portal Srpskainfo, prenosi Tanjug.

Posle lociranja mesta pada aviona, bilo je veoma teško pronaći najpogodniji pristup mestu Crna lokva u selu Subotići, gde su pronađeni poginuli članovi posade i olupina aviona.

Otežavajuća okolnost su loše vreme, kiša i gusta magla. Selo Subotići je slabo naseljeno, kao i druga područja u tom delu Kozare, što takođe nije išlo u prilog potrazi.

Nekoliko sagovornika portala u potkozarskim selima Turjak, Grbavci i Jablanica, potvrdili su da su videli ovaj avion i naveli da je odleteo u pravcu Kozare.

Oni nisu iznosili nikakve sumnje niti pretpostavke o njegovom padu, mada se ispostavilo tačnim mesto pada, na osnovu pravca u kojem je odleteo.

Mali avion bio je na zadatku izbacivanja vakcina, a avionom je pilotirala rumunska državljanka, preneli su ranije lokalni mediji.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala