Ruska „Epidemija“ u SAD među 10 najboljih stranih serija na „Netfliksu“ /video/

© Foto : screenshot/PREMIERRuska serija „Epidemija“
Ruska serija „Epidemija“ - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruska televizijska serija „Epidemija“ (u SAD prevedena kao „To The Lake“) našla se na listi 10 najboljih stranih serija koje se emituju na platformi „Netfliks“ u Sjedinjenim Državama, čime je postala prvi ruski projekat koji se našao na toj listi.

„’Netfliks‘ je predstavio 10 najboljih stranih serija krajem 2020. Među njima je i serija iz Rusije, koja je premijerno prikazana na ’Netfliksu‘ u oktobru u kategoriji originalnih serija. Dve nedelje je bila najgledanija na platformi“ rekli su iz producentske kuće „1-2-3 Prodakšen“, koja je radila na projektu, piše Sputnjik mundo.

Glavni producent serije, Belorus Valerij Fjodorovič, pozdravio je vest izražavajući uverenje da su posle „uspeha u Sjedinjenim Državama, najvažnijem regionu za ’Netfliks‘, (...) ruske serije tražene u celom svetu“.

U Rusiji je serija od osam epizoda premijerno prikazana u novembru 2019. godine, pod naslovom „Epidemija“. Radnja govori o grupi ljudi koji pokušavaju da pobegnu od pandemije, krećući se od Moskve do jezera smeštenog u regionu Karelije.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala