Ima li kraja: Olbrajt, Engel, Server u novoj ofanzivi na Srbe

Pratite nas
Dok se Ramuš Hardinaj preporučuje za Nobelovu nagradu, albanski lobisti poručuju Džozefu Bajdenu da treba da spreči uticaj Rusije i Kine na Balkanu i natera Srbiju da prizna Kosovo. EU je i zvanično odustala od proširenja na Balkan, a srpski nacionalni i verski identitet se i dalje krade. Svoj stav o tim temama izneo je bivši ambasador Rade Drobac.

Drobca, koji je aktuelni zamenik predsednika „Beogradskog foruma za svet ravnopravnih“ pitali smo u emisiji Radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ da li su Medlin Olbrajt, Eliot Engel, Danijel Server i Majkl Mekol govorili kao lobisti koji tek nameravaju da utiču na novu američku administraciju ili su oni samo saopštili scenario koji nam je već predodređen? Zašto niko ne demantuje Engela koji tvrdi da se na Kosovu dogodio genocid? Može li Srbija da se odupre pritisku zbog navodno sve jačeg prisustva Rusije i Kine? Koji su benefiti odluke za Srbiju da se Evropska unija neće širiti na zemlje Zapadnog Balkana? Zbog čega je važno ukrasti srpski nacionalni i verski identitet i pretvoriti ga u nešto antisrpsko?

Emisiju koju vodi i uređuje Nataša Milosavljević slušajte na talasima radija Studio B u 21 sat i gledajte na našem Jutjub kanalu.

Od četvrtka do četvrtka: Rade Drobac
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala