Amerikanac ujedinio Srbe i Hrvate na Tviteru: Primorali ga da se „zaključa“

© Flickr / marijananaSrbija Hrvatska - ilustracija
Srbija Hrvatska - ilustracija - Sputnik Srbija
Pratite nas
Amerikanac Din Jemans pisao je o Balkanu u objavi punoj neistina koja se širi internetom, te su u zajedničkoj akciji Srbi i Hrvati ovog mladića zasuli negativnim kritikama i primorali ga da zaključa svoj profil na Tviteru.

„Činjenica je da je Balkan vrlo siromašan region i ne verujem da većina ljudi u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj ima pristup računarima i mobilnim telefonima pa ne mislim da bi puno Slovena bilo na Tviteru i pisalo ćirilicom. Dakle, verovatno su u pitanju ruski botovi“, zaključio je Din, koji je sebe napisao da je student, internacionalac koji se nada da će raditi u ministarstvu spoljnih poslova.

U opisu na ovoj društvenoj mreži naveo je i da ima crni pojas u karateu te da voli nunčake i filmove s nindžama.

„Dejane ćuti, ne može ti ni karate pomoći sad... Kad skapiraš da Rusija nije glavni grad Evrope onda pričaj, ali nećeš ni tada“, napisao mu je jedan korisnik Tvitera, prenosi B92.

„Dimni signali i ostalo. Ovde u Hrvatskoj nažalost moramo da izvikujemo s brda naše tvitove, zovemo to ojkanje. Uspeli smo da podignemo raspon na 7 opm (ojkanja po minuti) ove godine zbog izolacije“, napisao mu je jedan Hrvat.

Ima i onih koje je zadivilo koliko narodi Balkana mogu da budu složni kad imaju zajedničkog neprijatelja, u ovom slučaju Dina.

„Bar smo složni kad nas ovakvi jazavci vređaju“, naveop je jedan Tviteraš.

„Vala baš, samo mi imamo pravo međusobno da se vređamo, a ne tamo neki strendžeri“, napisao je drugi.

Nakon što su se u komentarima na njegov tvit okupili brojni Balkanci, Din je ustuknuo i zaključao profil, a počeli si i da se pojavljuju memovi sa njegovim likom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala