Da li Putin razmišlja da otkrije svoj privatni život

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin nije promenio svoj stav o tome koliko bi njegov privatni život trebalo da bude javan, a državljani Rusije znaju taj stav, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Novinari su pitali Peskova da li predsednik želi da svoj privatni život učini otvorenijim za građane.

„Što se tiče predsednika, to je njegov izbor i on je to mnogo puta jasno govorio i, naravno, i dalje se drži toga... Što se tiče argumentacije da bi građani, biranjem predsednika, trebalo da znaju predsednika, stav predsednika je poznat svim građanima i građani glasaju i više puta su glasali i izrazili podršku upravo predsedniku i njegovim poslovima, a ne predsednikovoj porodici“, naglasio je Peskov.

Takođe je primetio da razlog strategije koju je predsednik izabrao u vezi sa informacijama o svojoj porodici nije teroristička situacija.

„Teroristička pretnja je svuda aktuelna. A u ovom slučaju zemlje se sa tom pretnjom bore na različite načine. Što se tiče predsednika – to je njegov izbor“, zaključio je portparol.

Putinu su više puta postavljana pitanja o njegovom ličnom životu, ali predsednik obično objašnjava svoju zatvorenost u vezi sa ovom temom bezbednosnim zahtevima i željom da sačuva anonimnost svoje porodice kako bi ona mogla da živi normalan život.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala