Forum „Napravljeno u Rusiji“ 2020: Ekonomija treće decenije i izazovi koje nosi za ruski izvoz

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaMeđunarodni forum "Napravljeno u Rusiji"
Međunarodni forum Napravljeno u Rusiji - Sputnik Srbija
Pratite nas
Na ovogodišnjem forumu „Napravljeno u Rusiji“ u prvom planu će biti diskusija na temu „Kakva će biti ekonomija treće decenije i kakve izazove i mogućnosti stvara za ruski izvoz“, a učesnici će moći da razmene mišljenja i o drugim aktuelnim pitanjima izvozne aktivnosti.

Forum će biti održan 9. decembra 2020. godine u novom formatu. Neki od učesnika diskusije okupiće se na platformi u Moskvi, drugi će se pridružiti putem video-veze, uključujući iz „Tačaka ključanja“ Agencije za strateške inicijative i stranih predstavništava Ruskog izvoznog centra.

Okrugli stolovi će biti posvećeni pitanjima nadogradnje sistema podrške izvoza, strategijama izlaska na strana tržišta putem elektronskih platformi za trgovinu, najboljim regionalnim praksama za podršku izvoznicima i digitalizaciji usluga za izvoznike.

Inače, forum „Napravljeno u Rusiji“ je međunarodna platforma na kojoj izvoznici, eksperti, zvaničnici i institucije za razvoj diskutuju o aktuelnim pitanjima izvozne delatnosti i izrađuju praktična rešenja za povećanje isporuka ruske robe i usluga u inostranstvu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala