Napad na auto litiju u Igalu, privedene tri osobe

Pratite nas
U Igalu je danas tokom auto-litije došlo do incidenta nakon kojeg su uhapšene tri osobe. Među uhapšenima su i policajci koji su bili van službene dužnosti.

Do incidenta je došlo kada je kolona automobila prolazila pored jednog ugostiteljskog objekta, a lokalni mediji prenose da je došlo prvo do verbalnog konflikta, a potom i fizičkog.

Kako prenosi RTCG, pripadnici Centra bezbednosti Herceg Novi su u Igalu priveli tri osobe koja su narušavala javni red i mir.

Saopšteno je da su oko 15.30 u Igalu, službenik Uprave policije M.P. i V.S. izašli ispred ugostiteljskog objekta i udarali u vozila koja su se organizovano kretala kroz Igalo sa istaknutim trobojkama i crkvenim zastavama.

Kako se navodi, oni su pokušali od jednog lica da oduzmu zastavu i tom prilikom je na vozilu slomljen prozor a "vozilo je ostvarilo kontakt sa drugim vozilom".

U postupku je utvrđeno da je u narušavanju javnog reda i mira učestvovala još jedna osoba sa inicijalima I.R, saopštila je Uprava policije.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji se izjasnio da u navedenim radnjama nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti već da je reč o krivičnom delu uništenje i oštećenje tuđe stvari čije se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

Protiv M.P, V.S. i I.R. biće podnete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala