Abazović: Nudili su mi 21 milion evra

© Foto : Sputnjiku ustupila URADritan Abazović, lider URA
Dritan Abazović, lider URA - Sputnik Srbija
Pratite nas
Lider GP URA Dritan Abazović rekao je da će, ako bude potpredsednik vlade biti zadužen za sektor bezbednosti i spoljnu politiku. „Biću neko ko će po zakonu biti koordinator obaveštajnih službi“. Dodao je i da su mu nudili 21 milion evra da bi ga potkupili.

„To što u parlamentu sede ljudi koji bi od Crne Gore da prave cirkus ja to ne želim kao potpredsednik Vlade ili poslanik. Ne želim da ponižavam svoju zemlju“, rekao je Abazović za „Vijesti“.

Onje naveo da želi da sedne sa vrhom državnog tužilaštva i Uprave policije i identifikuje gde su problemi zbog čega se ne rešavaju najveći slučajevi.

„Ukoliko identifikujem probleme tražiću da se reše, ako neko bude opstruirao rad podrazumevajući i kolege iz vlade izaći ću u javnost i identifikovati svakog čoveka jer to smatram dužnošću“, rekao je Abazović.

Predsednik GP URA je naveo i kako su mu nudili 21 milion evra kako bi ga potkupili. On, međutim, nije želeo da obelodani ko mu je nudio toliki novac kako bi promenio stranu.

Kada su u pitanju pretnje koje je dobio, Abazović je rekao da ga je sve ono što se događalo pre i posle izbora „skamenilo" i da nema nikakav strah.

Pročitajte još:

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala